Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ta bort anslutning till molnföretag

Om jag tar bort ett företag säger programmet att bara anslutningen tas bort, data ligger kvar i molnet. Hur ska jag kunna använda samma databas till ett annat företag?

Kommentarer

  • Hej Veikko,

    Om du skapar det nya företaget (lokalt) som du vill överföra till den aktuella molndatabasen via Arkiv - Val av företag - Ny - välj databas Access så kan du sedan gå in i det befintliga molnföretaget och sedan Arkiv - Systemunderhåll - Databas - Databas i molnet - välj Kopiera data från lokalt företag till molnet och markera det lokala företag du precis lagt upp. När detta är klart kan du ta bort det lokala företag som tidigare skapats under Arkiv - Val av företag - markera och välj Ta bort.

    Återkom om du funderar över något.

    M v h

  • Hej, Men hur gör man om man vill ta bort företaget helt och hållet och börja om? Nu verkar det ligga kvar något i molnet.
  • Hej Peter,

    Du kan göra som alt. ovan om du vill fortsätta att köra i samma databas. Kan vara smidigt om du har en koppling mot en kund. Notera dock att du ersätter allt innehåll i den aktiva databasen med det nya företaget och du gör på det viset.

    Annars kan du som har helhetslösning skapa ett nytt företag och skapa en ny databas för det.

    mvh,
    Linus Support
  • Men vad händer med det som ligger i molnet?
  • Hej Peter,

    Om du bara tar bort den från företagslistan kommer informationen fortfarande ligga sparad i molndatabasen som ni har via oss. Vill ta helt tabort databasen kan ni mejla oss med databasnamnet så kan vi tar bort allting.

    mvh,
    Linus Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.