Text i ruta dröjsmålsränta

Hej
Jag försöker lägga in text i ruta "dröjsmålstext", men det ryms väldigt lite.
Det som rymmer är följande; "Vid dröjsmål debiteras en påminnelseavgift på 60 kr samt en". Går det att utöka eller kan jag skriva det på ett annat ställe på fakturan?

Kommentarer

 • Hej Sofia,

  Det verkar som att den rutan är teckenbegränsad. Jag kan hålla med om att det skulle vara önskvärt att kunna lägga in fler tecken där.

  Något som skulle kunna fungera som lösning tills vidare är att lägga in texten på fakturamallen som ett textfält genom att i blankettredigeraren trycka på Infoga - Textfält.
  Här kan du läsa mer om hur du redigerar din fakturamall: https://blasupport.blinfo.se/artiklar/allmant/arkiv/blanketter/ 

  BL Info Online är en internetbaserad tjänst för dig som driver företag och som vill dra nytta av ökade kunskaper om företagsbeskattning och affärsjuridik.
   https://www.bjornlunden.se/foretagskunskap 

  Med vänlig hälsning,

 • Hej,

  Jag vill lägga in texten "Efter förfallodagen debiteras lagstadgad påminnelseavgift samt dröjsmålsränta."
  Det verkar fortfarande inte gå att lägga in fler tecken i rutan.
  Jag undrar även om den text som läggs in där går över till de fakturor som skapas i webbfaktureringen? I dagsläget verkar det inte finnas någon ruta i webbfaktureringen som jag kan lägga den texten i.

  Tack på förhand!
  Mari
 • Hej!

  Fältet dröjsmålstext-rutan är begränsad till 60 tecken, ligger som önskemål att utöka detta.
  Kommer addera ditt önskemål till listan.
  I dagsläget så finns det inget sådant fällt i webbfaktureringen, vi ska dock inom kort koppla faktura mallen man använder i BLA till webbfaktureringen.
  Mattias
 • "I dagsläget så finns det inget sådant fällt i webbfaktureringen, vi ska dock inom kort koppla faktura mallen man använder i BLA till webbfaktureringen.

  Mattias
  8 Maj 2020"
  Detta undrar jag när det kommer, eller har jag missat det. Jag har efterfrågat dröjsmålstextraden i webfaktureringen i snart 2 år, VARFÖR är det så svårt att få till den?
  Åsa
 • Hej!

  Fältet för dröjsmålsränta ligger fortfarande i att göra-listan men i takt med att andra funktioner blivit högre prioriterade har dom gått före. Jag har tyvärr ingen tidsplan på när den kommer att vara klar.


  Med vänliga hälsningar
  Evelina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.