Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

User account control dyker upp vid versionsuppdatering

Hej
När jag uppdaterar till en ny version kommer ett fönster upp :er Account Control
Tillåter du att följande program kan användas för att installera programvara på den här datorn?
och så kommer uppgifterna om Bl
Skall jag tillåta eller inte? Hur kan jag spara den hämtade uppdat filen innan jag installerar den och var sparas den? Jag kan inte hitta den någonstans

Kommentarer

  • Hej,

    Detta är en vanlig Windowsdialog som är till för att förhindra att program körs på din dator utan ditt samtycke.
    Så är det så att du håller på att uppdatera BL Administration behöver du tillåta programmet för att komma vidare.
    Kör du uppdateringen direkt via programmet så sparas filen bara i bakgrunden och när den är klar så körs installationen. Vill du kunna spara ned den på "vanligt" sätt så behöver du ladda ner uppdateringen via "Mina sidor" på www.blinfo.se och sedan hittar du uppdateringen under "Mina program" när du loggat in med dina uppgifter.

    MVH

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.