Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Lista på betalda och obetalda fakturor

Jag vill ha en lista som visar samtliga fakturor med status, om de är betalade , när eller om de ej är betalade. Jag ska lämna listan till han som hjälper mej med bokföringen.
Jag försökte ringa er nyss och väntade men blev bortkopplad två gånger! Inte OK.
Hoppas ni kan hjälpa mej/Thina

Kommentarer

 • Hej Thina!

  Vi hade ett tillfälligt avbrott i vår telefoni och det verkar som du blev drabbad av det. Jag beklagar verkligen det! Listan som du behöver heter *Betalda och obetalda fakturor per kund. * Den hittar du under Utskrift - Historik - Betalda och obetalda fakturor per kund.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

 • Tack Linda, svaret hjälpte mej. Funderade på om det går att sortera i fakturanr ordning.
  /Thina

 • Hej!

  Listan betalda och obetalda fakturor per kund går tyvärr inte att sortera i fakturanummerordning. En alternativ lista du kan skriva ut är om du går in på knappen kontroll reskontra - välj först ett önskat datumintervall, klicka sedan i visa alla kunders fakturor - den listan sorteras i fakturanummerordning och du ser status på fakturorna längst ut till höger - välj sedan utskrift.

  M v h

 • Toppen, den listan var bra! Tack!

 • Vill ha svar på vilka fakturor som är betalda och vilka som är obetalda
  Ulla Sundberg
 • Hej!

  Listan som du behöver heter *Betalda och obetalda fakturor per kund. * Den hittar du under Utskrift - Historik - Betalda och obetalda fakturor per kund.
  Kan också rekommendera att du använder dig av reskontran om du önskar se en lista över betalda och obetalda fakturor för alla kunder.
  Fakturering-kontrollreskontra välj sedan datumintervall och utskrift i rutans övre del.
  Mattias Support
 • Betyder det att jag måste SKRIVA UT fakturorna varje gång jag vill se listan. Inte nödvändigtvis på papper alltså, men det finns inte någon lista per automatik i systemet där jag bara kan scrolla?
  Helena
 • Hej!

  som sagt använder man reskontran så får du en lista över alla fakturor och deras betalstatus utan att behöva göra en utskrift.
  Mattias Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.