Till senaste kommentaren

När kommer man att kunna "märka upp" de anställda i BL Lön inför månadsrapportering till Fora?

Hej, jag undrar om ni kan ge besked om när det kommer vara möjligt att "märka upp" de anställda i BL lön med den nya uppmärkningen gentemot Fora (alla arbetare ska ju tilldelas ny uppmärkning inför den nya månadsrapporteringen)?
Som jag fattat det ska ni ha den lösningen att man kan månadsrapportera arbetare till Fora med fil från lönesystemet som kan laddas upp på mina sidor i Fora?
Så, när kommer uppmärkningen vara möjlig att förbereda, är det i december, januari eller senare?
Har ni någon uppfattning om hur mycket extra tid man behöver lägga per företag och månad i och med den här nya månadsrapporteringen till Fora?

Den första rapporteringen till Fora ska ju göras i februari, men vore toppen om man hinner förbereda i god tid innan dess.

Mvh Linda
Linda

Kommentarer

  • Hej Linda,

    Vi har ännu inte beslutat när de nya funktionerna kommer att släppas, men det kommer i alla fall att släppas i tid inför uppmärkning och rapportering som startar i februari. Dock finns det ingen större mening med att släppa det för tidigt heller då företagen i de allra flesta fall inte kommer att få tillgång till sina nya uppmärkningskoder från Fora förrän i början av februari, uppmärkningen kommer alltså inte gå att göra tidigare även om vi har funktion för det.

    Jag har svårt att sia om någon månatlig tidsåtgång, men när väl uppmärkningen är gjord borde det vara jämförbart med månadsrapporteringen till Collectum eller AGI.

    Med vänlig hälsning,
    Malin Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.