Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Valbara kolumner i klientlistan

Klientlistan har nu utökats med flera och valbara kolumner.
Dessa finns att välja på:

Kundnummer (Visas förvalt)
Organisationsnummer (Visas förvalt)
Namn (Visas förvalt)
Telefon (Visas förvalt)
E-post (Visas förvalt)
Postort (Visas förvalt)
Klientansvarig
Mobil
Adress
Postnummer
Säte
Firmatecknare
Företagstyp
Räkenskapsår (här visas det senast upplagda räkenskapsåret)

Du kan enkelt ställa in vilka kolumner du vill visa här. Dina inställningar lagras ner i din webbläsare (när du byter till en annan flik). Kolumnerna kommer i den ordning du har bockat i dem. Vill du helt ändra ordning bockar du först ur alla kolumner. Sedan bockar du i dem i den ordning du själv önskar dem.

Du kan nu även exportera vald information till en CSV-fil som är semikolonseparerad (som sedan enkelt kan läsas in i Excel). För att skapa denna fil klickar du på knappen CSV längst upp till höger.


Kommentarer

  • Går det inte att välja kolumner i resp aktivitetsflik också? Idag tas mycket skärmplats upp av tjänster/aktiviteter som jag inte har behov av att lägga upp som ett uppdrag. Exempelvis under Bokföring finns kontering/stansning. Visst finns det byråer som säljer just det uppdraget specificerat för vissa kunder eller av andra orsaker har nytta av att pricka av att det är utfört, av vem och vilken tid. Men jag önskar att det var valbart att lägga in, dvs skulle jag hellre vilja kunna anpassa fliken till de uppdrag jag verkligen har behov av. (Det är inte så många kunder jag kan pricka i att bokföringen är klar för om kontering/stansning inte har gjorts, varken av mig, kunden eller en tolkningstjänst).
  • Hejsan!
    Nej i dagsläget kan du inte välja kolumner på dessa vyer men det är något som jag har i min önskelista som produktägare - så det kommer att komma! Jag vågar bara inte lova när. Men en gissning från min sida är att det kommer under första halvåret 2021. (Det behövs en uppdatering av plattformen först, vilken kommer göras nu under våren. Det är krångligare att göra kolumnval på tjänstevyerna som hämtar sin information från så många ställen och det möjliggörs lättare i en nyare version av plattformen).
    Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.