Analys kundinbetalningar

Hej,

Går det på något vis att få fram data som visar kunders betalningsfrekvens för en viss period angivet i antal dagar efter fakturadatum/förfallodatum? I syfte att se vilka kunder som betalar i rätt tid och i fel tid samt tillämpa i likviditetsplaneringen.

Tack!

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Fredrik,

  Det är tyvärr ingen funktion som finns i BL Administration men i vårt rådgivarverktyg som finns i BL Byråstöd kan man se det faktiska antalet betaldagar från fakturadatum som kunderna i genomsnitt har. Läs mer om rådgivarverktyget nedan.

  https://www.bjornlunden.se/radgivarverktyg

  M v h
  (Uppdaterad )
 • Har lyckats gått förbi spärren(frågan) när jag registererade kundinbetalningar så jag fick de på fel år. Skulle ha registrerats på året men vart fjolåret, går det att ändra på ett enkelt sätt? Ser lite knepigt ut nu när listan för producerade fakturor på året så finns de med men inte på listan för betalda på året.

  (Uppdaterad )
 • Hej,
  Du kan ändra datum på reskontraposten genom att klicka på Kontroll reskontra - Välj posten - Redigera betaluppgifter - Ändra till rätt datum. Sedan måste du komma ihåg att gå in i bokföringen och antingen ändra datumet på verifikationen eller göra en ändringsverifikation för att rätta den felaktiga och sedan registrera en ny verifikation på rätt datum och år.

  Med vänlig hälsning,
  Julia Support
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.