Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Arbetsgivarintyg

Hej! Hur får jag ut ett arbetsgivarintyg till anställd som har slutat?

Kommentarer

 • Hej Susanne!

  Arbetsgivarintyg finns som en pdf-mall som du kan skriva ut från Hjälp - Mallar och blanketter. Den går alltså inte att skriva ut från löneprogrammet.

  Ha en trevlig dag!

  Använd våra dokumentmallar när du behöver upprätta ett dokument, t ex ett köpeavtal eller en faktura, en bolagsordning, ett anställningsavtal eller ett äktenskapsförord. Du sparar mycket tid och minimerar samtidigt risken för fel.

 • Hur får jag då lättast fram antalet timmar på den anställde som ska fyllas i på blanketten?

 • Hej igen!

  Till det tar du lättast Transaktionslistan till hjälp. Den hittar du under Utskrift - Historik - Lönehistorik i löneprogrammet.

 • Hej. Denna tråd har ju några år på nacken och när jag går in på arbetsgivarintyg.nu så står där att man ska kunna skicka uppgifterna från lönesystemet om man har APInyckel och arbetsgivarID ifyllt. Har ni den funktionen nu??
  E
 • Hej Eva!

  Det är tyvärr ingen funktion vi har. Du hittar fortfarande arbetsgivarintyg som pdf-mall under Hjälp - Mallar och blanketter.


  Med vänliga hälsningar 


  Evelina Support
 • Hej, när kommer funktionen digitalt överföra den till arbetsgivarintyg.nu att finnas då? jag saknar den också, är det något som ni jobbar på att ta fram?
  Vänliga hälsningar, Annika
  A
 • Hej!

  Det finns med som ett önskemål bland andra önskemål inför kommande utveckling, men i dagsläget finns ingen tidsplan för om/när det kan tänkas finnas.

  Jag kan inte ge dig något bättre svar, tyvärr.
  Gunilla Support
 • Hej
  Vi saknar också denna funktion.
  Eftersom arbetsgivarintyget som skall fyllas i kräver månatliga summeringar för lön och förmåner blir det ett väldigt pillande. Först ta ut en transaktionslista, spara som Xcel , dela upp och summera om för varje månad...:/

  Det hade varit stor hjälp om det fanns ett förval typ "Lönehistorik sista 12 månaderna"  - med delsummering för varje månad.
  I
 • Hej Ingrind,

  Vi har detta önskemål om arbetsgivarintyg på vår önskelista. Så idagsläget har vi bara Transaktionslistan som kan vara till hjälp för att göra detta. Men vi hoppas vi hittar en lösning på det inom snar framtid!
  Ingalill Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.