Årsredovisning layout

Jag gör årsredovisning till en ekonomisk förening som vill ha med "resultatdepositionen" i ÅR men jag hittar inte vart jag kan välja in det?

Kommentarer

 • Hej Linda!

  Om du har valt ingången Ekonomisk förening och K2 eller K3 så ligger resultatdispositionen under menyn Årsredovisning och sedan Förvaltningsberättelse. Där hittar du de fyra delar som förvaltningsberättelsen består av; Verksamhet, Flerårsöversikt, Eget Kapital och Resultatdisposition.
  Clara Support
 • ok ja det tror jag men vart hittar jag vad jag valt?
  Linda
 • Om du går till menyn Basuppgifter-Företagsuppgifter och sedan klickar på fliken Övrigt så ser du under "Uppställningsform" vilket val du har gjort. Är det så att du har importerat en SIE-fil med ett organisationsnummer så får du med automatik rätt uppställningsform, då väljer du bara K2 eller K3.

  Vänliga hälsningar
  Clara
  Clara Support
 • ok, det går ej att ändra? jag har lagt in org numret som börjar på 81..... och tidigare år har detta avsnitt inte varit med (första året jag gör årsredovisningen) och nu i år vill revisorn ha med det avsnittet.... hur gör jag då?
  Linda
 • Om du valt en ingång så kan du bara byta mellan K2 och K3, ej mellan olika företagsformer.
  I ditt fall så styr organisationsnumret som börjar på 8 till att du hamnar i ingången för ideell förening eller samfällighet och där säger regelverket att det inte ska finnas någon resultatdisposition i förvaltningsberättelsen. Enklast i ditt fall är nog att exportera ut årsredovisningsdokumentet till Wordformat när du är klar och manuellt lägga in en resultatdisposition där om det är vad revisorn vill ha. Det gör du under utskriftshanteraren som ligger längst uppe i vänstra hörnet, välj Årsredovisning och klicka sedan på Wordikonen.
  Clara Support
 • tack snälla! så typiskt revisorer, ska alltid ha något att komma med och så konstigt när de inte haft detta avsnitt förut. suck.... gör som du skriver 😀
  Linda
 • Hej vad kool skruvmejsel du har, jag gillar den mycket, den är gul och svart som jag gillar och är väldigt fin kvalite, kan jag köpa 50 st, jag kan tänka mig 2000kr för 50st, är det ok med dig?
  Britt Lundberg
 • Hej !
  Misstänker att detta skulle till någon annan 😀
  Tomas Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.