Till senaste kommentaren

Årsredovisning - kolumner förändringar i eget kapital

Så här skrev min revisor. Hur gör jag? På sidan 3 Förändringar i eget kapital heter en kolumn ”Förlagsinsatser”. Den borde heta ”Yttre reparationsfond”
Eva

Kommentarer

 • Hej !
  Vad står det då i balansräkningen ?
  Misstänker att detta gäller en ekonomisk förening och är så fallet så kan du gå in i dialogen för Eget kapital, (se bilden nedan) och tala om för programmet att just den kolumnen ska visas.
  Du kan också ta bort den automatiska hämtningen till beloppsfälten genom att ställa dig i balansräkningen och klicka på funktionsknappen Inställningar och sedan välja "Avrundning m.m.".
  Bocka sedan ur (längre ned) att den ska hämta till eget kapital. Därefter kan du skriva in beloppen som du vill.

  Tomas
 • Hej,

  På samma tema, vi förvaltar ett gäng Bostadsrättsföreningar och önskar att ni tog bort "hårdkodningen" i rubrikraden. Väldigt många Brf har idag förutom insatser även upplåtelseavgifter och de får inte redovisas ihopslagna så skulle innerligt önska att ni kunde släppa hårdkodningen så att man kan ändra rubriken "Förlagsinsatser" till "Upplåtelseavgifter" alternativt lägga till "Upplåtelseavgifter" valbart alternativ över vad som ska visas.
  Som det är nu så kan vi inte använda er programvara fullt ut utan måste göra en egen excelfil gällande "Förändring av eget kapital" och så klippa och klistra...
  AnnSofi
 • Hej AnnSofi!

  Du kan i inställningar bockar ur rutan Hämta belopp till förändringar eget kapital . (Klicka på inställningar i funktionspanelen, välj fliken Avrundning, bocka ur)


  Nu kan du gå tillbaka till dialogen eget kapital och ändra rubriker.

  Anneli Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.