Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ta bort en verifikation

Jag behövde testa en sak. Sedan kunde jag inte få bort verifikationen. Jag gjorde en work-around. obskonto +1 resp -1 kr. Hur får man bort en verifikation?
Det fungerade heller inte med att taga bort raderna en och en!

Kommentarer

  • Hej Elisabeth,
    Du kan bara makulera den sista eller de sista verifikationerna som du registrerat. Det får aldrig bli en lucka i verifikationsnummerserien, därför kan du inte makulera en verifikation mitt i. Om du behöver ta bort ngt som blivit fel måste du nolla ut verifikationen genom att motboka med samma konton eller skriva nollor i beloppsrutorna.

    Marie Support
  • Hur kan jag undvika att verifikatiion 1, kontoavslut bildas när jag läser in en SIE fil. Alla ver nummer blir förskjutna eftersom den inte finns i SIE filen. Tacksam för svar.

  • Hej,

    Om du valt att ha kontoavslut i ett företag på vissa konton så bildas denna ombokning som första verifikation på det nya året. Den hamnar då i #-serien och ligger där tills året är låst. Men från och med version 2014.1.220 av BLadministration ska detta problem vara löst. Så ladda ner den senaste versionen och kolla att det stämmer.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.