Avsluta BL Ekonomi

Jag kommer att avsluta min firma under hösten 2019 och så småningom även sluta med BL Ekonomi. Jag undrar om jag kommer åt några uppgifter från bokföringen som är gjord under åren jag haft BL, eller om jag måste skriva ut allt jag gjort under åren?

Kommentarer

  • Hej!

    Efter att du valt att avsluta ditt abonnemang så låser sig BLE vilket gör att du inte kommer ha tillgång till bokföringen.
    Det du kan göra är att ta ut en så kallad SIE-fil som du kan spara på datorn där all din bokföring är sparad, detta gör du under Arkiv-exportera sie.
    Mattias Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.