Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Betalfil - ser bara den föregående filen

Jag har problem med att uppdatera min betalfil. När jag hämtar upp den på banken är det förra veckans betalfil som hänger kvar, trots att jag återredovisade och sparade om filen. Några tips?

Kommentarer

  • Hej,

    Jag misstänker att du helt enkelt tar fel fil. Om du ställt in det så att filnamnet kompletteras med ett löpnummer blir det en ny fil varje gång du skapar den, och du måste alltså se till att välja den nya filen när du laddar upp den. Dubbelkolla också var du har sparat filen den här gången, så att du inte letar på fel ställe.

    Om du behöver skapa om den igen kan du välja Aktivitet – Återför skickade leverantörsbetalningar, markera rätt fil och återför posterna så ligger de tillbaka under Betala leverantörsfakturor och du kan skapa filen på nytt.

  • Den brukar alltid sparas över den gamla filen, jag svarar alltid ja på frågan om jag vill att den ska ersätta den gamla filen. När jag letar efter dokument med liknande namn så dyker endast filen som gjordes den 17/2 upp...Har du något tips på hur jag ska söka efter den?

  • Hej,

    Om du hittar filen som gjordes förra veckan så gissar jag att du inte kommer att hitta filen, eftersom den då inte har skrivits över?! Det bästa är kanske i så fall att göra som jag beskrev ovan, att skapa om filen. Du kan dubbelkolla under arkiv - systemunderhåll - behandlingshistorik - behandlingshistorik import/exportfiler - där samlas alla filer som skapas i programmet.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.