skicka in betalfiler per automatik

Hej!
Vi vill hantera betalfiler för våra kunders räkning.

Finns det något sätt att skicka dessa automatiskt utan att vi behöver logga in på varje enskild företags internetbank och överföra filen manuellt?

Vi undrar också om det finns möjligthet till att läsa in återrapportering från banken per automatik och på så vis stämma av inbetalningar direkt i BLA?

Tack på förhand!
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Daniel!

  Det finns ingen automatik för att skicka betalfiler utan man får skapa filen i respektive företag och logga in på respektive företags internetbank för att ladda upp filen.

  Du kan hämta en återredovisningsfil från Internetbanken (om du har avtalat det med banken) och sedan läsa in det i inbetalningsrutinen. Då matchar programmet fakturanummer i bankfilen mot fakturanummer i BL Fakturering. Om beloppet inte matchar får du en varning, t ex om en kund gjort en delbetalning eller betalat fakturan två gånger.

  Återkom om du har några fler frågor eller vill veta mera.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Mvh
  Kristina Support
  (Uppdaterad )
 • Hej BL!

  Nu när man har bankkoppling går det att skicka ett betalningsuppdrag för moms och arbetsgivaravgift från BLA som kunden kan godkänna i blappen?
  (Uppdaterad )
 • Hej!

  Tyvärr är detta inte möjligt i dagsläget då bankintegrationen stödjer betalningar till leverantörer, men inte övriga utbetalningar tex.moms.
  Mattias
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.