Till senaste kommentaren

Bifoga dokument när man skickar e-faktura?

Hej!

Går det att bifoga ett dokument när man skickar e-faktura till kund? Jag har en kund som vill ha med transportsedlarna tillsammans med fakturan...

/Annika

Kommentarer

 • Hej Annika!

  Ja, du kan bifoga pdf-dokument med e-fakturor. Under knappen Dokument kan du koppla filen sedan får du under fliken Extra uppgifter (ner till) bocka i "Bifoga PDF-bilagor". När du gjort detta ser du vid utskriften att det finns kopplade dokument som ska bifogas fakturan.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support
 • Hej Supporten!

  Jag skulle bifoga en pdf med min senaste e-faktura men lyckades tyvärr inte. Jag förstår det som att fliken "Extra uppgifter" som det hänvisas till i svaret ovan är den jag hittar när jag går in på Kunder > Redigering kund? Där kunde jag lägga till min bilaga, men kunde inte se var det är sen jag väljer att koppla dokumentet när jag skickar fakturan? I vilken vy finns det alternativet? Ska jag i så fall gå in på "Redigera kund" och lägga upp aktuell bilaga varje gång jag skickar en e-faktura?

  Tack för hjälpen!
  Mvh

  Eva
  Eva
 • Hej!


  Det är i fakturaregistreringen som man kopplar ett dokument till fakturan genom att klicka på knappen Dok. För att dokumentet sedan ska hänga med går man in på fliken Extrauppgifter (lite längre ner i fakturaregistreringsrutan) och bockar i "Bifoga PDF-bilagor".


  Med vänliga hälsningar
  Evelina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.