Till senaste kommentaren

Bilden på inscannad leverantörsfaktura syns ej på verifikationen

Hej

När jag tittar på verifikationerna så kan jag se bilder på kvitton jag registrerat via leverantörsmodulen men jag kan inte se några bilder på leverantörsfakturorna. Är det någon inställning jag missat?

Kommentarer

 • Hej!

  Om du går in under kontroll reskontra markerar och öppnar posten där ser du då inte ett kopplat dokument i posten (se bild)

  Mattias Support
 • Jo där ser jag bilden, men min kund har läsbehörighet på bokföringen och jag trodde att även hen skulle kunna se bilderna kopplade till alla verifikationer.
  Mia
 • Hej!

  leverantörsfakturor som registreras med ny faktura funktionen (inte bokför direkt)
  Kommer bara kopplas till reskontraposten.
  Mattias Support
 • Ok, så då behöver kunden ha egen licens på leverantörsmodulen också för att kunna se leverantörsfakturorna i programmet.

  En följdfråga på det.
  En annan kund har revisor och vi funderar nu på att helt gå över till digital hantering av underlag. Finns det någon inlogg som revisorn kan ha för att läsa alla transaktioner och alla underliggande underlag. Dvs även leverantörsfakturorna. Vad kostar en sådan inlogg?
  Mia
 • Det stämmer, om revisorn önskar komma åt bokföringen i BLA så skulle även hen behöva läslicens för båda delarna (bokföring leverantör) kostnaden för detta skulle vara 29kr/mån per läslicens
  Mattias Support
 • Ok.

  Tack för snabba svar!

  Trevlig helg.
  Mia
 • Hur gör jag för att ordna en läslicens till revisorn? Hen måste väl ladda ner programmet först?
  Mats
 • Hej!

  Din revisor behöver ladda ner programmet och läsa in en licensfil för att aktivera programmet. Revisorn behöver sedan tillgång till databasuppgifterna för aktuellt företag. Du styr sedan från ditt håll vad Revisorn ska komma åt i företaget genom att lägga till honom som en användare i företaget.
  Ring gärna in till oss på tfn 0650-54 14 05 om du är osäker på hur du ska lägga upp det.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support
 • Det borde väl inte vara några större problem att lägga till en funktion som gör att dokumentet även syns i verifikationen när man lägger in en ny faktura via epostportal och tolkning. Inte bara i reskontraöversikten. Det trodde jag var en självklarhet men ser nu att det inte är så.
  Maria Ahnstedt
 • Hej,

  Har tagit detta vidare nu med våra utvecklare.
  Som det är idag så kan man bara en koppling per dokument i databasen.

  I nästa version av programmet som kommer ut den 7/1-20 så kommer det finnas möjlighet att kunna koppla via verifikationsregistreringen tex kvitton som kommer in via e-postportalen. Men eftersom man just nu bara kan göra en koppling per dokument så blir det antingen i verifikationen eller reskontran.

  Det är svårare än vad man tror att få till dubbla kopplingar i databasen men våra utvecklare har lovat att kolla på det.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Med vänliga hälsningar
  Angelica Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.