Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bildmaterial vid avslutat abonnemang

Hej,

Jag har en kund som för en tid sedan valde att avsluta Digital byrå. Nu skulle vi vilja föra över de bilder/verifikationsunderlag som han laddat upp i digital byrå för att arkivera dessa på annat sätt.

Kommentarer

 • Hej

  Bilderna kommer om ni kopplat bort kunden från administratörssidan bara att finnas i appen.
  Det ni kan göra är att tillfälligt återkoppla kunden genom att bjuda in kunden på nytt och sedan spara ner bilder från admin.
  Mattias Support
 • Jag har vid ett tidigare tillfälle ställt en fråga om detta och då fått svaret att det går att få ut en fil med bildmaterialet om abonnemanget upphör.
  Finns det en rutin i admin för detta eller måste jag manuellt ladda ner bild för bild?

 • Hej

  Det stämmer att det tidigare fanns en funktion för detta (en funktion som vi planerar att återinföra) men som man valde att ta bort när sidan byggdes om.
  För att ta ut bilderna kommer man behöva spara ner dom manuellt.
  Mattias Support
 • Det här är en väsentlig fråga för användandet av Digitala företaget. Som jag ser det måste man i så fall ha en separat arkivering verifikationsunderlag för att säkerställa en godtagbar arkivering. Skulle man annars i framtiden växa ur appen eller av annat skäl byta program så skulle man alltså behöva att manuellt ladda ner hundratals bilder?!
  Och hur är det tänkt att man ska göra om man avslutar sin verksamhet.Ska man fortsätta att betala för appen så länge man har krav på arkivering?
 • Hej Kenth!
  Givetvis ska man på ett smidigt sätt kunna spara ner underlagen - vi hade som sagt tidigare funktionalitet för detta - men i samband med ombyggnation fick den tillfälligt lov att tas bort då den behöver byggas om från grunden. Detta ligger högt i kö och förhoppningsvis kan vi hade på plats rätt snart. Fram tills dess är den tillfälliga lösningen att manuellt hantera detta i de fall man behöver läsa ner underlagen. 

  Mvh,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.