Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Se information om konto/projekt på leverantörsreskontralistan

Hej! Jag skulle vilja se bokföringen (konto & projekt) på utskriften av leverantörsreskontralistan, går det?
Mvh Maria Jonsson

Kommentarer

 • Hej Maria,

  Tyvärr är det inte möjligt. Om du däremot skriver ut en leverantörsfakturajournal under utskrift - leverantörsjournaler - leverantörsfakturajournal retroaktiv kan du se denna information. Du kan även se informationen om du skriver ut en huvudbok på konto 2440, detta gör du i bokföringsmodulen via knappen rapporter - klicka på huvudbok och välj konto 2440 samt önskat datumintervall.

  M v h

 • Tack för ert svar.
  Nu vill jag ju söka på en viss leverantör och se alla lev.fakturor men också kunna se bokföringen för att enkelt se hur dessa är konterade på olika projekt.
  Om detta ej finns i dagsläget, så vill jag lägga det på förslag till kommande uppdateringar av programmet.
  Mvh Maria

 • Hej,

  Någon färdig funktion för detta finns inte, däremot kan du ta ut en lista som visar denna information i Excel med hjälp av en så kallad SQL-fråga. Gå i så fall in under Arkiv - Systemunderhåll - SQL-fråga. Ta bort den eventuella exempelfråga som ligger i rutan uppe till vänster och klistra istället in följande textsträng:

  SELECT levfakt.id AS Löpnummer, levfakt.faktnr AS Fakturanummer, subtr.kto AS Konto, subtr.pt AS Projekt, subtr.belopp AS Belopp from levfakt
  INNER JOIN subtr ON levfakt.id=subtr.batchid
  WHERE subtr.ursprung='L'
  AND levid='003'

  Ändra 003 till det leverantörsid du vill göra urvalet på. Observera att id:t måste omgärdas av 'enkelfnuttar' för att det ska fungera. Klickar du på Test får du resultatet direkt i fönstret, klickar du istället på Excel får du fram listan i Excel.

  För att sparar frågan till ett senare tillfälle klickar du på Spara och ger den ett namn så hittar du igen den under Sparade frågor vid ett senare tillfälle.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.