Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Byråanstånd

Hej
Hur gör jag om jag behöver lägga till ytterligare personer i redan sökt byråanstånd?

Kommentarer

 • Hejsan!
  Du bör först ha registrerat datum i BL Skatt för vilka du sökt på tidigare. Detta för att de inte behöver komma med nu. Krysset för att söka anstånd byts då ut mot Datum för anstånd sökt.

  Sen kan du lägga till nya klienter i listan för anstånd och söka bara på de nytillagda.
  Du lägger enklast upp enstaka nya klienter genom att klicka på knappen för "Lägg till ny klient". 

  Behöver du importera från årets deklarationer, statuslistan eller möjligen från byråstöd, så klickar du på knappen för Importera klienter, och gör dina importer där.

  Du markerar de som du vill söka på nu och klickar på Skapa ansökan. Ändra gärna löpnummer till nr 2 (det är inte tvunget).
  Efter du sökt även på de nya klienterna så klicka även då på knappen för Registrera datum så även de nya för ett datum för att du har sökt anstånd. 

  Marie Support
 • Jag hämtade listan över vilka jag sökt anstånd för ifjol. Dumt nog raderade jag de som redan är klara ist f att bara låta bli att kryssa för dessa. Kan jag hämta dem igen på något sätt ?
  Janåke
 • Hej!

  Om du går ur funktionen för Klientlista anstånd helt utan att spara listan (beror på om du sparat den någon gång i år). Finns ingen lista sparad får du nämligen samma fråga igen när du går in på anståndet nästa gång. (starta gärna om BL Skatt en gång emellan)

  Jobbar du lokalt kan du ta bort en fil som ligger bland deklarationerna som heter KlientlistaAnstånd.pg. Den kan du ta bort. då får då också frågan igen.

  Marie Support
 • Hej, jag vill göra det för första gången i år. Hur går man till väga? Hjälp!!!!
  Agnieszka Lajpold
 • Du hittar en guide för hur du söker byråanstånd under Hjälp och Filmade guider i programmet. Du kan även hitta aktuell instruktionsfilm direkt genom att klicka här.


  Om du behöver mer hjälp finns vi också i telefonsupporten fram till kl 16:00 idag och extraöppet mellan 09:30 - 18:00 på måndag.

  Jonas

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.