Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Byta lösenord på företag

Hej, jag har tagit över bokföringen och vill skapa ett eget lösenord. Hur gör jag?


Kommentarer

 • Om det är lösenordet på företaget du vill ändra går du via Arkiv - Val av företag, markera aktuellt företag och välj Redigera. Klicka sedan på knappen Lösenord så kan du välja ett nytt.

 • Startar BL Administration. Användarnamn är '*'. Mitt lösenord godtar den inte vid inloggning. Funkar bara om jag lämnar lösenordsfältet tomt och loggar in. Sedan funkar det när jag skrivit in lösenordet i det nya lilla fönstret som öppnas!?

  Hur tar jag bort den fördefinierade Lokal företagsgrupp från inloggningsmenyn? (Jag har skapat en ny och lagt den i en användarmapp).
  Birger
 • Hej!

  Ja det är olika inloggningar för att komma in i programmet och att komma in i ett företag som man valt att sätta ett lösenord på.

  Menar du att du lagt upp en ny företagsgrupp så att du har två alternativ att välja på nu när du ska logga in i programmet? (Lokal företagsgrupp och den du skapat). Isåfall kan du när du är inloggad gå in på Arkiv - Systemunderhåll - Skapa/redigera företagsgrupp. Markera företagsgruppen och klicka på Ta bort anslutning.


  Med vänliga hälsningar 

  Evelina Support
 • Hur ska man förstå det? Jag har bara uppdaterat mitt program och skulle sedan börja arbeta och ska då plötsligt logga in med uppgifter som inte stämmer överens med någonting ni har skickat. Det är en rent ut sagt idiotisk design, rejäl bakläxa för era programmerare.
  Johan
 • Hej Johan,

  Jag beklagar att du inte har fått den informationen. Vi har försökt att nå ut via våra nyhetssidor m.m. kring detta. Rutan har uppstått på grund av ett nytt inloggningssätt för redovisningsbyråer och då blev den inloggningsrutan nödvändig. Jag beklagar om det har medfört problem för dig.

  Ha en fin dag!

  Med vänliga hälsningar,
  Angelica Support
 • Har ny dator och laddat hem BL administration och bokföring.
  Kommer inte in då jag inte vet användarnamn. Vad gör jag?

  Med vänlig hälsning
  Lena Lundsteddt
  BK Kristallen
  Lena Lundstedt
 • Hej Lena!

  Prova att logga in i Lokal företagsgrupp med användarnamn * och inget lösenord.


  Om det inte fungerar får du höra av dig igen.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Med vänliga hälsningar

  Kristina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.