Datum flerårsöversikten

Hej,

Datum för första året har ramlat bort i flerårsöversikten. Rutan är grå och jag hittar inte hur jag ska kunna ta bort spärren så att jag kan lägga in datum för året.

Maria


Kommentarer

 • Hej Maria!

  För att räkenskapsåren ska skrivas ut i flerårsöversikten måste de vara registrerade i programmet. Du kan registrera åren genom att klicka på knappen Räkenskapsår i den blå listen längst upp i dialogen för flerårsöversikten.

  För det femte året måste du även bocka i Infoga ovanför kolumnen för att datumen ska skrivas ut då det är en frivillig uppgift att ange nyckeltal för fler än fyra år.

  Hälsningar
  (Uppdaterad )
 • Hej,

  Jag gjorde ÅR för detta bolag föregående år. Jag hade då årtal för år 1, 2, 3 och 4.

  i Knappen räkenskapsår kan jag endast lägga in för nuvarande samt föregående.

  Det är det 4 året som har blivit tomt. Det fanns som sagt inskrivet i förra ÅR.

  //Maria
 • Hej igen!

  När du klickar på knappen Räkenskapsår så ser du intervallet av räkenskapsår som finns registrerade. Klicka sedan på knappen Redigera där du anger bolagets första räkenskapsår. När det är upplagt skapas resterande år automatiskt.

  Hälsningar
  (Uppdaterad )
 • Hej! Ett bolag har förvärvats och jag har endast tidigare året före detta räkenskapsår inläst - jag har lagt till fler räkenskapsår i flerårsöversikten i fvb men vill ändra räkenskapsåren som varit brutna tidigare då det bara gick att lägga till som hela kalenderår.  - hur gör jag då?

  Malin
 • Hej Malin,

  Du redigerar räkenskapsåren genom att ändra i denna vy.

  Dock måste man ibland "lura systemet" om man haft förlängt/förkortat mitt i . Om så är fallet, se först till att rätt antal räkenskapsår läggs upp genom att ange första/sista räkenskapsår. Därefter redigerar du. Om du inte kommer vidare, ring in till supporten så kopplar vi upp oss och hjälper dig.

  Anneli Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.