Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Detaljerad timrapport

Hej!
Hur gör jag för att få en detaljerad timrapport på fakturan till kunden så att kunden kan föra in olika poster i budgeten?

Kommentarer

 • Hej Martin,

  Hur pass detaljerad du menar vet jag inte riktigt, skapar du tiderna i DF visas tyvärr inte så mycket mer info än datum, antal timmar, och belopp på fakturaraderna. Tyvärr är det heller inte möjligt att fritextskriva artikelrader ännu.

  Om du menar att du vill bifoga en separat fil med detaljerad info om timmarna så är mitt förslag att när du skickar fakturan, skicka fakturan till dig själv, och maila därefter iväg fakturan tillsammans med den bifogade filen i ett separat mail.

  Mvh,
  William
 • Jag vill få ut de raderna som jag själv skriver in när jag börjar jobba på ett projekt, text: "hemsidan till kunden X".
  Då ska den raden komma med.
  Hur gör man för att få ut den detaljerade filen?
  Martin
 • Hej igen,

  Ok, då är jag med. Det är något vi fått önskemål om tidigare, men finns alltså inte i nuläget. Förhoppningsvis något som vi får till framöver, borde inte vara en allt för stor grej.

  Mitt andra förslag var utifall du registrerade timmarna separat i någon exceldokument tex och ville bifoga till fakturan, jag var nog lite otydlig ser jag nu. Tyvärr är nog det tråkiga svaret att vi inte har någon färdig lösning i dagsläget.

  Mvh,
  William
 • Tycker det skulle vara toppen. En kryssbox där man får välja om man vill ha en specificerad timrapport till kunden eller en vanlig. Vissa kunder vill verjkligen veta exakt vad man har jobbat med när man jobbar timme och det är skönt att ha allt samlat på alla timmar så slipper man sitta och registrera timmar på två ställen.
  Martin
 • Hej igen Martin,

  Instämmer till fullo! Förhoppningsvis någonting vi kan få till som sagt.

  Mvh,
  William

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.