Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Digital signering av årsredovisning i BL Bokslut

Jag har skickat en årsredovisning för digital signering. Jag råkade dock skriva fel e-postadress till en av företrädarna som ska skriva under årsredovisningen. Kan jag ändra e-postadressen eller måste jag skicka en ny årsredovisning?

Kommentarer

 • Hej!


  Du behöver inte skicka en ny årsredovisning. Du kan ändra e-postadressen även om årsredovisningen redan är skickad. Gå till fliken Digital signering och klicka på knappen Hantera dokument (se bild).


  Du har nu förflyttats till dashboarden hos Verified. Här ser du de årsredovisningar som har skickas för signering och status för signeringen. För att justera uppgifter klickar du på aktuell årsredovisning. Då kan du se vilka som ska signera och om de har signerat. För att redigera uppgifter klickar du på pennan längst ute till höger.


  Nu öppnas ett en ruta där du kan justera e-postadressen. När du klickar på skicka så skickas ett nytt meddelande om att företrädaren ska signera årsredovisningen.

 • Hej.
  När man kommer till Verified måste man logga in, men vilken inloggning ska jag använda? Måste man skapa ett konto?
 • Hej Magdalena.

  För att använda tjänsten digital signering som skapar originalet av årsredovisningen i digital form (ska inte blandas ihop med digital inlämning) behövs ett abonnemang hos Verified. För att ta del av kostnader och avtal mm klickar du på "digital signering" samt "kom igång" i vårt bokslutsprogram. Se bild:

  Jag bifogar även här en länk om information kring digital inlämning och digital signering:
  https://support.bjornlunden.se/guide/digital-signering-av-arsredovisningen-i-bl-bokslut

  Jenny Support
 • Hej.
  Jag måste dock ändå ställa följdfrågan, då det i min helhetslösning ingick en digital signering. Men då måste jag alltså ändå skaffa konto hos Verified?
 • Hej igen.

  Du kanske syftar på BL signering, vilket är något annat. BL signering kan signera avtal mm men är inte godkänd för att signera en årsredovisning. För att signera en årsredovisning krävs en avancerad underskrift, vilket företaget Verified tillhandahåller.
  Jenny Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.