Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

vad händer med dokumenten om man tar bort koppling?

Hej,
Jag har en kund som vill sluta använda digitalaföretaget. Jag undrar nu vad som händer med dokumenten som finns uppladdade i digitala företaget? Finns dom kvar där så jag kommer åt dom eller försvinner dom?

Kommentarer

 • Hej Jörgen!

  Om du bryter kopplingen mot din kund försvinner kunden från din kundlista och du kommer inte längre kunna nå de uppladdade dokumenten. Vill du ha kvar dessa måste du istället säkra dessa genom att spara ner filerna (och annat du vill ha kvar med). Här vore det såklart önskvärt med någon typ av funktion för att snabbt spara ner allt material, men där är vi inte ännu dessvärre.

  Mvh,

 • Hej
  Har samma fråga som ovanstående. Kunden vill inte längre jobba i digitala företaget utan har valt ett annat system. Jag har därmed inte någon lust att betala för kopplingen. Om jag avslutar så har väl kunden kvar sin användarmöjlighet till appen och därmed möjlighet att se sin historik. Eller har jag fel??


 • Hej Mia,

  Du har rätt, när kopplingen bryts så har kunden kvar all information och historik i appen och kan fortsätta använda den som vanligt. Det enda som händer är att kopplingen mellan dig som administratör och kunden som appanvändare slutar gälla.

  Mvh,
 • Vad händer med de dokument som har följt med till BLA vid nedladdningen. Finns de kvar i BLA:s databas eller försvinner de när jag bryter en koppling?
 • Hej Monica,

  Har du gjort en export till BL Administration så finns dokumenten på verifikationerna kvar även om du bryter kopplingen.

  M v h
 • Hej
  Hur tycker ni att man ska göra när man avslutar ett uppdrag med en kund och har använt digital registrering av leverantörsfakturor. Den som tar över bokföringen får ju en sie fil men tappar alla leverantörsfakturor och ev kundfakturor om man har dom i BLA.


  Cecilia Nordanås
 • Hej,
  För att få ut alla kopplade leverantörsfakturor går du in under Arkiv - Systemunderhåll - Behandlingshistorik - Import/exportfiler. Klicka på knappen Mer och välj Hämta bildfiler. I raden för Tabell ska det stå LevFakt, välj sedan sökväg där du vill spara ner filerna.

  Filerna kommer att vara döpta efter löpnummer så en lista från Leverantörsreskontran med löpnummer är bra om du skickar med också.

  För att ta ut de kopplade dokumenten ska följande tabeller anges:

  Levfakt hämtar bildfilerna från kontroll reskontra i leverantörsmodulen.
  Kundfakt hämtar bildfilerna från kontroll reskontra i faktureringsmodulen.
  Verhuv hämtar bildfilerna från verifikationsregistreringen.

  Återkom om du har några fler frågor.

  Med vänlig hälsning,

  Julia Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.