Dölja ej aktiva klienter

Hej, Jag vill minska min lista i byråstödet. Klienter som jag har avslutat aktiviteter på ligger fortfarande kvar i listan, hur gör jag för att dölja dem?
Tobias Granbom Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hejsan!
    I klientlistan kan du uppe till vänster ta bort krysset för "Visa även arkiverade"
    Då visas inte de arkiverade klienterna i listan. Men finns ännu ej avslutade aktiviteter på dem så syns de under övriga vyer.
    Marie Support
  • Hej, hur arkiverar man företag som man inte har kvar men ändå ha möjlighet att kunna gå tillbaka och titta på vid behov?
    Marie Bondesson
  • Hejsan!

    Börja med att sätta slutdatum på dina tjänster som du har haft på din klient. Så att om exvis juni månad var den sista månaden du bokförde så ska Slutdatum på tjänsten bokföring vara ett datum i juni.
    När du tänkt till där med slutdatum går du till Klientlistan och klickar på papperskorgen ute till höger, då får du en fråga om duvill ta bort din klient. Står det så här:

    Då kommer din klient att "arkiveras" Då ligger den kvar och sparad information på klienten kan läsas i efterhand.

    Står det så här när du klickar på papperskorgen:

    Då finns ingen sparad information under någon tjänst och då tas klienten bort helt.

    Marie Support
  • Hej, ok men information om kunden måste jag ju spara så då bör jag inte ta bort något, men om den då är arkiverad innebär det att jag fortsatt kan gå in och få upp alla räkenskapsår i BL administration om jag skulle behöva?
    Marie Bondesson
  • Hej!
    I Byråstödet blir den här klienten arkiverad och syns inte i klientlistan i BL Byråstödet (om man inte valt att visa arkiverade förstås).
    I BL administration kan man lösa det på olika sätt.
    Där raderar man inte klienten utan man kan dölja den från den ordinarie företagsgruppen som du loggar in i. Det görs lite olika beroende på om du jobbar i en lokal företagsgrupp eller i företagsgruppen för "Företag i molnet" (den du loggar in i med ditt BL Konto med valt användarnamn och lösenord).

    Finns klienten i den lokala företagsgruppen så kan du där klicka på klienten och under MER (eller höger musknapp) välja att dölja den från företagslistan i molnet. Då finns klienten och all bokföringsinformation kvar i BL Admin, men nås inte från Företagslistan i molnet utan man måste då logga in i den lokala företagsgruppen för att nå klienten.
    Hör av dig om du behöver mer information.
    Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.