Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Enkelt att av misstag byta kund på en order

Hej
När man har registrerat en order och sparat så ligger ordern kvar på skärmen.
Sen kommer nästa person och går in på sök-kund knappen i orderdokumentet och vips är det bytt kund på den ordern.... (har hänt några gånger här efter uppdateringen kan jag säga)
I gamla systemet sparades ordern undan och det blev ett nytt tomt dokument på skärmen.
Går det att ställa in på nåt sätt?

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.