Till senaste kommentaren

Exportera bokslutstransaktioner direkt till BLA

Hej!

Varför kan jag inte exportera bokslutstransaktionerna direkt till BLA, det alternativet är gråskuggat?

Kommentarer

 • Hej
  Det beror på hur du exporterade SIE-filen från BL Administration till BL Bokslut. Om man i BL Administration överför till BL Bokslut via direktöverföringen, som du hittar under Aktivitet och BL Bokslut i BLA, kan man i BL Bokslut sedan välja Export BL Administration när man är färdig med bokslutet. Då har dessa 2 program hittat sökvägarna mellan filerna.

  I ditt fall så har nog du gjort en "vanlig" SIE-export i BL Administration och då kan inte BL Bokslut veta till vilket företag i BL Administration exporten ska gå, därav är den utgråad. I ditt fall måste man själv välja Export bokslutstransaktioner i BL Bokslut så att en SIE-fil skapas som man sedan importerar  i BL Administration.


  Björn Lundén AB
 • Det fungerar ändå inte, jag har fört över från BL Admin till Bokslut via direktöverföring men det fungerar inte åt andra hållet när jag är klar. Vart är felet för mig. Jag har provat på ett antal företag men det fungerar inte.
  Maria
 • Hej.

  Det kan bero på två saker. Endera har du gjort det från en annan dator, man måste nämligen göra detta från samma dator som man gjorde den första överföringen ifrån.
  För det andra så måste du vara inloggad på samma företagsgrupp i BLA när du gör både exporten och importen.
  Jenny Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.