Till senaste kommentaren

Få ut lönespecifikation i pdf-format

Jag skulle vilja skriva ut en lönespecifikation i pfd-format men detta alternativ verkar inte finnas i programmet.

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej!

  Det går bra att skriva ut lönebeskedet i PDF-format. Om du i utskriftsskedet väljer att bocka i förhandsgranska nere till vänster i utskriftsrutan så får du upp lönebeskedet på din skärm. Då finns det en PDF-knapp i den högra listen i förhandsgranskningen och där kan du välja att öppna som PDF-dokument och sedan skriva ut detta.

  Återkom om du har ytterligare funderingar!

  MVH

  (Uppdaterad )
 • Hej,
  varför måste man skriva ut lönespecifikationer för att få den uppdaterad?
  Jag vill inte skriva ut lönespecifikationer på papper utan bara uppdatera
  Hur gör man?
  Tack
  Mark
 • Hej Mark!

  Du kan markera i löneregistreringen vid Status att lönebeskedet är utskrivet. Sen under Aktivitet, Uppdatera utskrivna löner, uppdatera dem utan att behöva skriva ut dem.

  Du kan också vid utskriften av lönebesked ange noll vid Antal ex. Då kommer inga löner skrivas ut och du kommer direkt till uppdateringen.
  Jörgen Support
 • så värdelöst  att man inte kan få lönebesked på kivra eller mail går inte att skriva ut när man ska visa för hyresvärdar mm,  usch  ingen hjälp får man heller
  Marie Brundin
 • Hej Marie!

  Nej, det går inte att skicka ett lönebesked till Kivra. Inte i dagsläget i alla fall. Det är ett önskemål som ibland kommer från kunder. Så vi kommer säkert att fixa det vad det lider.

  Att det ska vara problem att skriva ut ett lönebesked (som bifogas som en pdf) är inget jag hört något om. Här måste du nog kontakta vår tekniska support för att få hjälp.
  Jörgen Support
 • Hej jag kan inte se min lönespec i appen så som jag har kunna gjort innan. hur kan jag få upp den som ett "dockument"? un ser jag bara lönebeskedet med kulle vilja ha de så jag kan skriva ut de...
  Linnéa
 • Hej, hur kan jag ladda ner min lönespec? Behöver den som pdf fil.
  Sinem
 • Hej Sinem!

  Om du är inne i appen så kan du inte skapa en pdf av lönebeskedet där. Men om du kan logga in via webben istället så borde det fungera där.
  Jörgen Support
 • Jag kan inte hitta lönespecifikationen över huvudtaget i webben när jag loggar in, finns ingen sådan val, mycket kostar står det, jag brukar logga in med bank id för att kunna se min lönespec i appen. Vart hittar jag den i webben?
  Sinem
 • Det går inte att ladda ner på något sätt lönespecen via webben
  Sinem
 • Hej Sinem,

  Om du för muspekaren i den övre kanten på lönebeskedet så kan du välja "Ladda ner". Filen sparas då i PDF-format i mappen "Hämtade filer" på din dator.

  Se markerat med röd cirkel på bilden nedan.  Johan Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.