Till senaste kommentaren

Faktura och bifogat dokument i samma PDF

går det att få till så att jag kan skicka faktura och bifogat dokument i samma pdf?

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej,

  Nej, det går tyvärr inte att skicka faktura och bifogat dokument i samma pdf om man använder sig av programmets automatiska funktion för fakturor via e-post. Om du förhandsgranskar fakturan kan du spara den som PDF, det finns sedan program som kan sammanfoga flera PDF-er till en enda fil. Du kan då maila detta dokument manuellt till kunden om de kräver endast en PDF. 

  Malin Support
  (Uppdaterad )
 • Hej, men skickas fakturan som PDF till mottagaren?
  / Mikael
  Mikael
 • Hej Mikael!

  Om du väljer att maila en faktura till en kund direkt från programmet så går den iväg som en PDF-fil. Om du även bifogar ett PDF-dokument med fakturan så följer den med i mailet dock som två separata filer då programmet inte klarar av att sammanfoga dem till ett dokument.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support
  (Uppdaterad )
 • Hej jag vet att jag har lyckats bifoga fil när jag fakturerar men nu kommer den inte med. När jag står på kundens faktura så har jag infogat pdf så att det står 1 dokument och jag har kryssat i bifoga fil ( finns ej att välja bifoga pdf) under extra uppgifter men jag kan inte se att den kommer med ändå. Borde det inte synas när jag får upp fakturan på skärmen innan jag trycker ok?
  Missar jag något?

  Marie Bondesson
 • Hej Marie,

  Dokumentet ska följa med när du skickar fakturan om du gjort dessa inställningar. Det kommer dock inte synas när du förhandsgranskar fakturan, utan då syns bara själva fakturan. Som i bilden nedan så ska det finnas ett dokument längst ut till höger om det finns bifogade dokument med.  Med vänliga hälsningar,

  Johannes Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.