Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ser ej fakturan under Fakturautskrift

Jag har skrivit fakturan, och sen när jag skriver ut den syns den inte på utskriften, ej heller på förhandsgranskningen ???

Kommentarer

 • Hej Maria,

  Testa att stänga ner fakturaregistreringen så syns den möjligen sedan under fakturautskrift. Kanske är fakturan spärrad, det kan du se om du går till fakturaregistrering - Öppna - välj aktuell faktura - kika om rutan spärrad är ikryssad, ta i så fall bort den bocken och spara om.

  Fakturan finns möjligen under menyn aktivitet - uppdatera utskrivna fakturor? I så fall kan du skriva ut den igen om du vill via fakturautskrift, bocka i rutan utskrivna.

  Om fakturan hunnit bli uppdaterad hittar du den via aktivitet - kontroll reskontra per kund.

  Om fakturan inte finns under någon av dessa platser är det svårt att svara på vart den kan vara, ring oss gärna då på 0650-541405. Våra öppettider är vardagar 09:30-16 (lunch 12-13).

  M v h

 • Hej igen,
  Jag provade att skriva en ny faktura, uppdatera den, för att sedan skriva ut den. och den finns inte ??? Jag har provat att gå in på andra gamla fakturor för att skriva ut kopior, men alla är blanka ???? Men dom ligger under reskontra.... men inte själva fakturan ???

  Vi har ju två andra företag, och dom fungerar som vanligt. Kan det blivit något när jag uppdaterade ???

  Mvh Maria

 • Hej,

  Om fakturan är utskriven och uppdaterad och du vill göra ytterligare en utskrift av den kan du antingen gå via Fakturautskrift där du markerar Kopia och antingen söker på fakturanumret eller avbryter för att välja ett visst intervall.

  Du kan också skriva ut en fakturakopia genom att välja Kontroll reskontra och dubbelklicka in på aktuell post för att sedan klicka på knappen Fakturakopia.

 • Hej

  Det är just det som inte går ? Det finns bara blanka papper, det står inget på dom.

  /Maria

 • Hej!

  Möjligen är det något fel på fakturamallen som används, testa att byta den under fakturautskrift - klicka på knappen blankett och välj t.ex. Faktura_1 som är en standardmall.

  Om det inte fungerar med den, gå in under uppläggning - kunder - redigera en kund som du gjort en faktura till men som blir helt tom, spara med OK direkt utan att göra några ändringar. Möjligen ser du information på fakturan efter detta.

  M v h

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.