Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Fel vid SRU filsöverföring

Hej.
Får inte till filöverföringen för min deklaration för året 20161201-20171231. Deklarationsfilen visas men det går inte att bocka i rutan för export av någon anledning. Knappen för filöverföring är därmed inte valbar.
Jag får en varning om att min deklarationsperioden inte är avslutad under 2018 och att om jag gör något annat än en INK kan jag bortse från varningen. Vad är fel? Har jag fel programversion? (Köpte och installerade programmet för några veckor sedan)

Kommentarer

 • Hej,

  då har du nog gjort deklarationen i programmet BL Skatt Besk 2018 istället för 2017. BL Skatt besk 2017 hämtar du via vår hemsida och via länken: äldre ver som finns längst ner under, Mina program.
  Patrick Support
 • Tack Patrik!
  Tänkte väl att det var nåt sånt. Visste dock inte var man skulle leta efter rätt version.  Den är nu fångad och deklarationen fixad. Lätt som en plätt till sist. Man kan väl importera information direkt från bokföringen till dekkarationen och därmed inte behöva knappa in siffrorna manuellt?

  mvh
  Björn
 • Hej,

  javisst kan man det. Man exportar då en siefil från bokföringen och därefter importerar man siefilen i BL Skatt. Se därefter över deklarationen och skulle något belopp behöva flyttas eller justeras så kan detta åtgärdas direkt i blanketterna.
  Patrick Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.