Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

filöverföring ideell förening fel uppgifter

Hej,

Jag skickade nyss en filöverföring med SRU filerna. Allt ser rätt ut i skatteprogrammet, med rätt organisationsnummer etc. Men kvittensen blir fel. Det enda som stämmer är namnet blankett INK3R och rätt beskattningsår! Medielämnare är en annan kund och personnumret till denna kund står under mitt personnummer där uppe. Längst ner står ett personnummer jag inte känner igen alls. Vad gör man nu? Filerna borde ju innehålla de korrekta uppgifterna från programmet, men måste jag skicka om det och vart kommer uppgifterna "medielämnare" från högst upp på kvittensen? På skatteverket väljer man bara att man skickar en fil, där finns inga bolag att välja så det kan inte komma därifrån.

vänliga hälsningar
Anna-Maria

Kommentarer

 • Kontrollera vad som är angivet under knappen Medielev. Den hittar du i dialogrutan där du gör filöverföringen. Den finns ute till höger. Det är filen info.sru som innehåller uppgifterna om medielämnare.

  Gå in i din deklaration och dubbelkolla att allt ser riktigt ut där i basuppgifterna o.s.v.

  Du kan skicka om deklarationen med korrekta uppgifter.

  Skulle du ha skickat in blanketter med fel organisationsnummer så finns två alternativ.
  - Om du inte vet vems org.nr det är så kontaktar du Skatteverket, då kan de ta bort din filöverföring. du anger bara ditt kvittensnummer.
  - Om du själv har kunden vars organisationsnummer var ifyllt i fel deklaration. Då skickar du om även den deklarationen till Skatteverket.

  Marie Support
 • Hej!

  Tittade nu under medielev men det är mina uppgifter där så som det ska vara. Så det är jättemärkligt. Hela min deklaration som jag skickade är dock korrekt med rätt namn och org.nr på alla underlag.

  Finns det någon annan inställning. Minns att jag gjorde filöverföring för ett par år sedan och det blev samma sak. Så någonstans är det inlagt fel säkert kan bara inte hitta. Vet inte hur det påverkar min fil, men kan inte skicka kvittot till föreningen som det ser ut nu.

  Mvh
  Anna-Maria
 • Skicka om föreningen igen.
  När du kommer in till Skatteverket så dubbelkollar du att du har dagens datum på den fil du laddar upp på Skatteverkets hemsida. Det troligaste är att du inte tagit de filer du skapade idag utan vid ett tidigare tillfälle. Kanske till och med förra året.
  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.