Till senaste kommentaren

Filöverföring K10 enl SKV finns inte 2017 års ingångsvärde med.

Jag har filöverfört K10:an på min egen deklaration, när jag då går in för att godkänna deklaration står det att bilaga ej är klar. Saknas uppgift om mina aktier från 2017, vilket jag skrivit in på grunddata K10. Är det SKV eller ert program som är problemet? Eller till och med jag?

Mvh

Kommentarer

 • Hejsan

  Blanketter som filöverförs till Skatteverket kommer in till Skatteverket via en annan ingång. De syns aldrig på e-tjänsten Inkomstdeklaration 1.
  Däremot så kan du välja att filöverföra Inkomstdeklaration 1 också via denna ingång. Då kan du gå in och skriva på den via Mina Sidor istället för på e-tjänsten för Inkomstdeklaration 1 där du exempelvis måste komplettera din K10:blankett.

  För att blankett INK1 ska gå med vid SRU-exporten så måste du bocka i att den ska tas med. Det gör du längst ner till vänster i rutan där du väljer vilka deklarationer som ska skickas in.  Observera att inkomstdeklaration 1 måste vara komplett ifylld med alla inkomster och avdrag som ska tas upp till beskattning om du skickar in blanketten denna väg.

  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.