Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Helgdagar i er kalender vill jag ska gråmarkeras

Hej!
Önskemål!
Jag vill att när jag ska välja ett datum för en utbetalning från oss i er kalender, både när det gäller registrering av leverantörsfakturor och Löneutbetalningar, att det helt enkelt inte ska gå att välja ett datum som är en helgdag eftersom det i verkligheten inte betalas ut något när det inte är s.k. "bankdagar"

På vår bank, Handelsbanken är det just på det viset om jag ska välja ett utbetalningsdatum, jag går in i deras kalender där jag lätt kan se vilka datum som är grå markerade och det är de som jag inte kan välja, och samma sak om jag lägger in ett datum själv, så får jag en påminnelse att det är en helgdag och att jag istället kan välja
ex: fredagen innan eller måndagen efter

Det skulle verkligen vara toppen och hjälpa oss väldigt mycket vid ex. återrapporteringar m.m. m.m.!!!

Med vänliga hälsningar

Kommentarer

  • Hej Annika,

    Om du skapar en fil på leverantörsfakturor och löner så blir det alltid första bankdag efter den helgdagen som du eventuellt har valt vid registreringen. Detta är oberoende på vilken bank man har. Om du däremot går in manuellt på bankens hemsida och gör betalningarna då förstår jag att du inte kan välja "röda" dagar som betaldag. Men jag noterar ditt önskemål och ser om det är något som kan ändras i framtida versioner!
    Ha en bra dag.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.