Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Automatisk hämtning av saldo i not


I nya bokslutsprogrammet...noten för inventarier ligger det plötsligt automathämtning av saldon......det vill jag inte ha.....men verkar inte kunna ta bort detta?


Mvh HenrikKommentarer

 • Hej Henrik.

  De grå fälten betyder att fältet är kopplat till ett specifikt konto/konton och i ditt fall så finns det inget saldo på dessa, därav blir rutan tom. Du ser vilka konton som är kopplade till fältet genom att ställa musen över det grå fältet, då kommer det upp en inforuta där det står de kopplade kontonumren. Du kan endera koppla de rätta kontona istället eller ta bort kontohämtningen så du kan skriva in summan manuellt istället.

  Om du klickar på "Koppla kontosaldo" som du ser högst upp i noten så kommer du in till kontovyn istället för saldo/beloppsvyn. Där har du en förklaring till hur du kopplar konto.

  Om du hellre vill radera kontokopplingen så tabbar du bort kontot från den röda rutan så att den blir tom. Se bild här under. Stäng därefter ned koppla kontorutan så att du kommer tillbaka till saldo/beloppvyn. Därefter kommer du kunna skriva in beloppen manuellt.

  Hoppas du blev hjälpt av mitt svar!

  Jenny Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.