Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Import av SIE-fil

För att importera en SIE-fil med verifikationer gör du så här:

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Arbetsgång

  1. Välj Arkiv - Importera...

  2. Nu öppnas en dialog där du ska leta reda på din SIE-fil. Leta upp den plats där du har sparat din SIE-fil. Välj fil att importera.  3 Filen öppnas i en ny flik för förhandsgranskning. Här kan du se innehållet i SIE-filen genom att klicka dig in i trädstrukturen och se på kontoplan, verifikationer och transaktioner.

  För att importera räkenskapsåret ska du expandera innehållet i filen genom att klicka på pilen vid företagsnamnet och vidare tills du kommer till räkenskapsåret, högerklicka på det och välj Importera valda räkenskapsår.

  Om din SIE-fil innehåller verifikationer som ska komplettera dina redan befintliga verifikationer, t.ex. bokslutsverifikationer eller rättelseverifikationer ska du expandera ner till du ser verifikationerna och markera de som ska importeras och högerklicka och välja Importera valda verifikationer

  Bästa svaret
 • Hej
  Har exporterat verifikationer Sie fil från bokföringsprogrammet och sparat på skrivbordet. Tidigare har jag använt sök på annan plats och valt skrivbordet, men får inte upp med automatik som tidigare sie filen. När jag tittar på er information att överföra sie fil så får jag inte upp samma dialogruta " välj fil att att importera" leta i OS (C:). Vad gör jag för fel hur, ska jag spara i OS (C:) ?
  Mvh Ingegerd Björkelöv
  Ingegerd Björkelöv
 • Hej Ingegerd,

  Tror det är bäst om du ringer in till oss på supporten så kan vi koppla upp oss och kika om vi hittar rätt på filerna.

  Ha en fortsatt trevlig dag!
  Med vänliga hälsningar,
  Johannes Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.