Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Installera BL lön i molnet med macdator, går det?

Hej
Fungerar ej.

Kommentarer

 • Hej,

  Hur långt har du kommit? Har du laddat ner och installerat versionen från vår hemsida www.blinfo.se? I annat fall är detta det första steget. Nästa steg är att lägga in din licens vilket du gör under Arkiv - Licensuppgifter - Uppdatera licens - Licensuppdatering över internet. Här anges samma kundnummer och lösenord som du använder på vår hemsida.

  Efter detta lägger du upp ditt företag under Arkiv - Val av företag där du klickar på Ny. Ange id, namn och att det är databas i molnet du ska använda. Därefter anger du de anslutningsuppgifter du bör ha fått för molndatabasen.

 • Vi har köpt BL lön i molnet, men om man gör ovanståednde säger pgmet "ingen licens"

 • Får inget svar!!
  Anledningen till Lön i molnet var att det skulle kunna köras från en dator - en mac i det här fallet - men så visade det sig att det inte är en "riktig" molntjänst, utan bara lagring i molnet, så då sprack ju det...
  Är det då enklare att ha en vanlig lönetjänst i själva BL Admin, eftersom molnet ändå försvann?

 • Hej,
  Det är precis lika lätt att använda molntjänsten som att ha företaget lokalt på din dator. I båda fallen måste programmet vara installerat på datorn, och det kan bara installeras i ett windows så om du har en Mac så måste det finnas ett windows på din dator för att du ska kunna använda molntjänsten.

  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.