Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan jag få över mina uppgifter från förra årets deklaration?

Jag använde mig av BL Skatt förra året då jag gjorde min deklaration. Kan jag få över uppgifter till årets deklaration?

Kommentarer

 • Ja, du kan få med dig uppgifter från föregående års deklaration med hjälp av funktionen "Öppna från föregående år". Funktionen finns dels under "Kom igång" men även under Arkivmenyn, den runda röda knappen längst upp till vänster.

  Patrick Support
 • Tidigare har detta fungerat utmärkt, men inte längre. När jag försöker börja på årets deklaration genom att använda "öppna från föregående år" får jag upp blanketten, men med förra årets årtal etc överstruket med rött. Även vissa siffror är överstrukna med rött och utbytta. Inga uppgifter följer heller med tex K10-blanketten (tex sparat utdelningsutrymme). Jag har tidigare skickat in blanketter direkt utskrivna från programmet, men det känns konstigt att skicka in blanketter som ser ut som om de rättats. Tacksam för svar.

 • Hejsan

  Till att börja med tror jag att du sitter på en väldigt gammal version av BL Skatt för Besk 2015. Du måste börja med att uppdatera den från Mina sidor. Detta löser det att blanketterna blir de fastställda blanketterna.
  Däremot så borde sparat utdelningsutrymme följa med från föregående år om du förra året valde vilken regel du tillämpade. Gå gärna in i BL Skatt Besk 2014 och kontrollera din deklaration så du inte har nå varningar i den eller så. Kan vara så enkelt att du inte valde regel på K10 föregående år.

  Hör av dig igen om du behöver mer hjälp.

  Marie Support
 • Tack för hjälpen! Nu funkar det. Blir lite struligt numera då den privata och firmans deklaration inte ska in samtidigt, så hade missat att uppdatera.

 • Hej. Överföringen från föregående år från 2018 till 2019 verkar inte fungera. Trots att allt är ifyllt 2018 så överförs inte det sparade utrymmet på K10. Hittar inget annat som saknas. Bilderna tagna i rätt ordning och efter öppna från föregående år.

  michael brawerman
 • Hejsan
  På 2018 års program så saknas det i grunddata hur många aktier du har vid året ingång och utgång.
  BL Skatt tror att du avyttrat alla dina andelar under 2018 då det inte finns några kvar vid årets ingång. OBS i grunddata!
  Så vid 1.11 har du inget belopp och det är det som ska hämta sin till 2019.
  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.