Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan man importera SIE filer från Visma rakt in i BL?

Eller finns det nåt annat smart sätt att flytta över, orkar inte med Visma.....

Kommentarer

 • Hej Pia,

  Det enda sätt du importerar SIE-filer till BL Administration är via arkiv - import - SIE, någon automatik direkt från Visma finns alltså inte.

 • Går det att flytta över överhuvudtaget ? Hur gör man isåfall, på enklaste sätt? Jag vill bara veta om det kan funka via SIE filer, eller kan man göra på nåt annat sätt?
  Jag ska göra bokslut i ett företag som är kört i Visma och jag ser att det kommer bli en del rättning och det vore väldigt praktiskt för mig att få över det i mitt system.

 • Hej!

  Med en SIE-import läser du över all bokföring för det aktuella räkenskapsåret i Visma in till BL Administration så du kan byta program om du vill göra det! Det enda sätt du läser in dessa filer på i BL Administration är via arkiv - import - SIE.

  SIE (standard import export) är ett standardformat för att bland annat kunna flytta bokföring mellan de olika bokföringsprogrammen som finns på marknaden.

 • Måste man skapa SIE-fil över alla åren man arbetat i annat program och installera sedan dessa år/SIE-filer var för sig i BL? Eller det går att skapa SIE-fil över det senaste året och får med alla tidigare år till BL?
  Udeisa
 • Hej!

  Du skapar en SIE-fil för varje år som du sedan importerar till BL Administration. Det går inte att ha flera år i samma fil.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.