Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kolumner och kolumnbredd?

Hej!
Kan man välja vilka kolumner man vill se i byråstödet? Alternativt ändra kolumnbredden? Nu tar programikonen upp stor plats, hade hellre haft den mindre så klientkolumnen inte blir med dubbla rader för vissa företagsnamn.
/Carina
Carina Jacobsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hejsan

  Tyvärr finns ingen sådan möjlighet (än). Men du kan styra storleken lite genom att förminska eller förstora texten. Det gör du genom att du klickar på
  CTRL och + (plus) för att förstora
  CTRL och - (minus) för att förminska
  Marie Support
 • Hej! Jag undrar om det finns planer på att göra så att man kan ändra bredd på kolumnerna? Som det är nu så är vissa kolumner alldeles för breda och andra är för smala. Och vissa kolumner skulle man vilja kunna dölja. Jag, som jobbar ensam, skulle t. ex. gladeligen avvara kolumnerna "Klientansvarig" och "Handläggare".
  Att, som jag förut fått höra, minska storleken på all text på hela sidan är i mitt tycke en nödlösning som kanske går bra för dem som har jättebra syn...

  Vivvi Hasselrot
 • Hej Vivvi!

  Jo det finns planer på att lägga in en sådan funktion. I första läget ska ni kunna välja bort kolumner som ni inte använder. Att välja till kolumner kommer i ett senare skede. Jag vågar inte säga exakt när detta kommer. Vi ska uppgradera vår plattform nu inom kort så det är inte allt för långt borta!
  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.