Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Inställningar

Alla inställningar du kan göra i appen når du genom att i startvyn klicka på Mer - Kugghjulet (högst upp till höger).

Kontoinformation
Här fyller du i uppgifter om dig själv som användare av appen; namn, telefonnummer och e-postadress. E-postadressen används för notifieringar i de fall din administratör gjort inställningar för detta.

Företagsinformation
Här anger du adressinformation om ditt eget företag. Fälten företagsnamn och organisationsnummer krävs för att du ska kunna koppla dig med en administratör. Resterande inställningar kan vara bra att fylla i samtidigt då de bland annat behövs vid skapande av faktura.

Fakturainställningar
I fakturainställningarna anger du vilka förutsättningar som ska gälla när du fakturerar, dvs vilka uppgifter som redan är angivna när du skapar din faktura.

Tänk på att dröjsmålsräntan enligt räntelagen får tas ut med högst referensräntan (tidigare diskontot) plus 8 procentenheter.

För att över huvud taget ha rätt att ta ut avgift för betalningspåminnelse krävs ett avtal om detta. Påminnelseavgiften får vara högst 60 kr.

Om du vill ha en logotyp på dina fakturor är det här du lägger till ett foto eller en bild. Klicka på plustecknet för att Ta en ny bild eller hämta upp en redan befintlig bild.

Välj språk
Du kan få appen på svenska eller på engelska.

Supportforum
Om du stöter på problem och behöver support finns en länk inbyggd i appen som leder direkt till supportforumet där man snabbt kan söka eller skriva frågor.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.