Lägga till ny medarbetare

Hej.
Jag skall samarbeta med en huvudanvändare i Byråstöd. Vad skall vi göra för att ha tillgång till BL-administration, skatt och bokslut som vi lagt in hos huvudanvändaren.

Kommentarer

 • Hejsan!
  1. Huvudanvändaren måste hos oss beställa så att du blir upplagd som en användare.

  2.Du får då ett mail från Björn Lundén med en länk som du klickar in dig på. Här väljer du ditt användarnamn och lösenord till molnet för BL Skatt, BL Bokslut, och eventuellt fler webblösningar och program om det gäller helhetslösningen. Detta för att du ska nå de deklarationer och bokslut m.m som finns/sparas i molnet.

  3. Du måste också få åtkomst till programmen. Här skiljer det sig åt från olika huvudanvändare hur det går till beroende på om det finns en befintlig serverinstallation eller om ni har programmen lokalt installerade. Huvudanvändaren har tillgång till inloggningen till https://www.bjornlunden.se/minasidor där programmen kan hämtas. De inloggsuppgifterna måste du då få av den användaren.

  4. När programmen är installerade så kan du i BL Skatt och BL Bokslut logga in i molnet med det användarnamn och lösenord du valde i punkt 2. Du når då alla redan skapade deklarationer och bokslut.

  5. För att få åtkomst till de företag som finns upplagda i BL Administration (jag förutsätter här att de ligger i molnet) måste huvudanvändaren skicka dig en fil med molninställningar på de företag som du ska ha åtkomst till. Den importerar du i ditt BL Administration via Arkiv – Val av företag – Merknappen – Skapa företag från fil med molninställningar – peka ut filen och välj öppna så syns sedan alla molnföretag under Arkiv – Val av företag

  Har du specifika frågor om respektive program kan du ställa de i de olika forumen:
  https://blaforum.blinfo.se/org/blinfo/
  https://blbforum.blinfo.se/org/bl-bokslut/
  https://blsforum.blinfo.se/org/bl-skatt/

  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.