Lönebesked i Kivra

Kan de anställda få sina lönebesked presenterat i Kivra?
Nisse (Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Nisse
  Ja det går bra, du kan koppla på en integration till en tjänst som heter Smutt och på det sättet få ut lönebeskeden till Kivra.
  Klicka på pusselbiten/Tilläggstjänster i BL administration så hittar du Kivra bland integratörerna.
  https://app.bjornlunden.se/integration?key=VRTscAtM2fSH0tUKEI7f3SrAYdold9DTZPd0h3IX

  Marie Support
  (Uppdaterad )
 • Finns det någon instruktion om hur integrationen går till? Är det någon kostnad för anslutningen, antingen för oss som redovisningsbyrå eller för våra kunder?
  Jenni Andersson
  (Uppdaterad )
 • Hej Jennie,

  Instruktionen kommer inom kort att kompletteras med tydligare information om hur man kommer igång.

  Vi debiterar inget för att aktivera integrationen mot löneprogrammet, men för att använda tjänsten behöver du teckna en prenumeration hos Smutt. Mer information om tjänsten hittar du på deras hemsida via länken här under. Prisinformation finner du längst ned på sidan.

  https://smutt.se/

  Du kan antingen skapa ett konto direkt på deras hemsida, alternativt via knappen Inställningar som dyker upp bredvid knappen Aktivera när du aktiverat integrationen.

  När du skapar konto hos Smutt behöver du din Publika nyckel som du hittar under knappen med Kugghjulet högst upp till höger på integrationssidan. Du loggar sedan in på Smutt.se när du vill skicka dina lönebesked från löneprogrammet.

  Med vänlig hälsning
  Johan Support
  (Uppdaterad )
 • Hej!
  Om jag tidigare använd digitala företaget för att skicka ut lönespecar och nu går över till integrationen för Kivra (allt är skapat och klart hos Smutt för alla bolag), behöver jag då avaktivera digitala företaget lönebesked efter det för att inte bli dubbelt debiterad när jag uppdaterar lönerna och sen skickar till Kivra via smutt?

  Hur går jag sen tillväga för att stänga ner digitala företaget lönebesked så anställda inte fortsatt ligger kopplade där och företagen tas bors?

  Vänligen
  Sara
  Sara Liljeros
  (Uppdaterad )
 • Hej Sara,

  Det stämmer. Du avaktiverar kopplingen genom att logga in i Digitala Företaget, välj Användarhantering i listan till vänster, klicka på företaget och avmarkera "Löneappen" på de anställda.

  Med vänlig hälsning
  Johan Support
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.