Medlemsuppgift Svenskt näringsliv

Hej,

Jag behöver få fram underlag för att rapportera in medlemsuppgift till Svenskt näringsliv. Jag behöver totala lönesummor för tjänstemän, exkl VD och totala lönesummor för arbetare. Men hur jag än vänder och vrider hittar jag inga bra rapporter för detta. Kan ni hjälpa mig?

Mvh / Cecilia
Cecilia (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Cecilia!

  Under Aktivitet - Lönestatistik - Svenskt Näringsliv kan du skapa en fil för att skicka in till Svenskt Näringsliv. Fyll i uppgifterna och klicka på OK, du kan även välja att öppna filen om du vill kolla innehållet innan du skickar in den.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support
 • Hej Kristina,

  Fast där skickar jag ju in lönestatestik med löneuppgifter, arbetstid mm, för en månad. Detta gäller totala lönesummor för hela året.

  / Cecilia
  Cecilia
 • Hm, svarade för ca 40 minuter sen. Försvann mitt svar då när det inte dyker upp här? Försöker igen.

  Jag vill inte skicka in lönestatestik till SN för en månad på fil utan detta gäller medlemsuppgifter för 2019. Behöver löneuppgifter för hela året för samtliga där jag kan plocka ut totala lönesummor för arbetare respektive tjänstemän samt exkludera VD.
  Cecilia
 • Hej!

  Du kan skriva ut en transaktionslista för dina anställda. Det gör du under Utskrift - Historik - Lönehistorik - Transaktionslista.
  Välj datumintervall och för vilka anställda du vill se historiken för.
  Gunilla Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.