Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Nya konton vid budgetering

Jag har gjort en budget och nu vill jag lägga till ett konto. Det är redan bokfört på det kontonummer som jag vill lägga upp i budgeten. Hur gör jag?

Kommentarer

 • Hej Arne,

  Jag förstår tyvärr inte riktigt hur du menar, du har ett konto som du redan har bokfört på men detta konto går inte att registrera på i budgeten via aktivitet - budget?

  Du kan i budgetrutinen gå in via Merknappen och där välja kopiera utfall från valfritt räkenskapsår, då hämtas alla bokförda värden på det aktuella året. Möjligen är det detta du menar, återkom annars.

 • Jag vill lägga till ett konto i budgeten som är nästan klar. En ny fråga, När jag skriver ut i exel går det inte att databehandla siffrorna

 • Hej!

  Om du har skapat kontot i kontoplanen via uppläggning - kontoplan ska du se kontot i budgeten såvida du har rutan "alla konton" ikryssad i budgeten och inte bara berörda konton.

  Vid överföringen till Excel kan du manuellt behöva konvertera vissa celler till tal för att göra vissa summeringar, se bifogad bild.

  Bifogad fil:

 • Jag hittar inte rutan "alla konton"

 • Hej!

  Om du är inne under aktivitet - budget - budget huvudsaldon - i mitten högst upp står det Visa och där under kan man bocka för berörda konton eller alla konton.

  Om du av någon anledning inte ser detta är fönstret kanske för litet, testa att bredda fönstret. Gör även en uppdatering av programmet under menyn hjälp - hämta ny version för att se om det löser problemet

 • Tack

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.