Till senaste kommentaren

Överföring BL bokslut till BL skatt

Hej, jag ska exportera siffror från BL bokslut till BL skatt (enskild firma) och har gjort en deklaration på kunden förra året. Väljer jag då "starta befintlig deklaration med ny överföring av räkenskapsdata" och "föregående år eller innevarande år?" eller väljer jag "starta ny deklaration med överföring av räkenskapsdata"?

Jag vill gärna ha med förra årets info som behövs för årets deklaration, tex basuppgifter och om det är någon annan info från fg år som ska med i år. Men jag vill inte köra över och förstöra filen jag gjorde förra året, uatn den vill jag ha kvar orörd. Vilket alternativ väljer jag då för att exportera siffrorna till skatt utan att "förstöra fg år"?

Tack.
Erica

Kommentarer

  • Hej Erica!
    När du för över bokslutsdata från BL Bokslut till BL Skatt så kan du med fördel välja att Öppna befintlig fil och från föregående år ( om du gjorde deklarationen förra året i BL Skatt). Ingenting händer med föregående års fil utan du får med dig basuppgifter etc i en ny fil med årets data.

    Om du redan skapat en deklarationsfil för året (Öppnat fr fg år) väljer du att starta befintlig deklaration från innevarande år . 


    Anneli Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.