Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Projektnamn på fakturan m.m.

Hej!
Ser nu att min fråga om kundnummer kom fram utan kundnummer....
Min fråga gällde egentligen att importera projekt till faktura.
1.Jag har sett tidigare fråga om att importera projekt till faktura och att projektet då ska vara inaktivt. Det måste väl vara en bugg/miss?
2. Vad innebär det att importera projektet?
2. Jag vill att projektnamnet ska stå på fakturan, vilket det inte gör. Måste man skriva det manuellt under "Meddelande".
Med vänlig hälsning

Kommentarer

 • Hej Daniel!

  1) Det är ingen bugg vi har att göra med här, utan systemet är helt enkelt byggt så - för att ett projekt ska kunna faktureras behöver det vara avslutat.
  2) Att importera ett projekt till sin faktura innebär att alla till projektet underliggande händelser. tidrapporter etc samlas på fakturan. Tex, du kanske har registrerat din arbetade tid som ska faktureras men även några kvitton för material som din slutkund ska betala.
  3) Absolut, det vore toppen om projektnamnet/namnen skrevs ut på fakturan. Vi har fått det önskemålet tidigare och det är något vi kommer adressera framöver. Tills vidare får man göra så som du skriver, dvs skriva det som ett meddelande.

  Mvh,
 • I mitt jobb fakturerar jag några gånger under projektets gång. Hur löser jag det på bästa sätt?
  Med vänlig hälsning
  Daniel Foss
 • Hej Daniel!

  Lösningen blir då att lägga upp flera parallellprojekt och fakturera dessa var för sig/löpande. Programmet kan i dagsläget inte hålla reda på vad som fakturerats i ett projekt och inte, så fakturerar du ett projekt en gång till kommer allt underliggande att faktureras, även det som tidigare debiterats.

  Markus

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.