Redigera och skicka om faktura

Jag behöver redigera en redan skickad faktura och skicka om den på nytt. Tack för svar.
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej,
  Är fakturan redan uppdaterad (journalförd/bokförd) behöver du först kreditera den och sedan göra om den.
  För att kreditera en faktura gör du följande Fakturering - Fakturaregistrering - Mer - Kreditera faktura - Välj faktura. Skriv ut och uppdatera som vanligt.
  Sedan kan du kopiera fakturan du gjort och göra de ändringar du behöver. Fakturering - Fakturaregistrering - Mer - Kopiera faktura - Välj fakturan - Redigera uppgifterna. Skriv ut och uppdatera som vanligt.

  Med vänlig hälsning,
  Julia Support
  (Uppdaterad )
 • Hej! Måste jag kreditera en faktura som inte har uppdaterats eller betalats än för att kunna redigera den? Känns onödigt.


  Lisa
 • Hej,
  Om fakturan inte är uppdaterad kan du fortfarande öppna den och redigera i den. Det gör du under Fakturaregistrering - Öppna. Välj fakturan det gäller och ändra det som behövs innan du skriver ut den igen.

  Med vänlig hälsning, 


  Julia Support
 • Hej!
  Tack för snabbt svar. Jag har inlogg på app.bjornlunden.se och det finns ingenting på min sida som heter "fakturaregistrering" - endast fakturering. Jag har sökt runt och sett era videos där hemsidan ser helt annorlunda ut. Kan det vara så att jag har ett begränsat konto och det endast är min chef som kan göra detta?
  Lisa
 • Nej detta gäller BL Administration. Då är det helt annat.
  Om du har skickat iväg din faktura/laddat ner fakturan går den inte att redigera i. Då måste du kreditera och göra en ny.

  Med vänlig hälsning,
  Julia Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.