Går det att rensa i kundlistan?
Hej,
Hur rensar jag i min kundlista under fakturering/kunder på ett smidigt sätt? Jag får nedanstående meddelande. Hur kommer jag runt det?
Följ inlägget
1
följare
Hej Kim,

För att rensa i er kundlista så kan en kund inte ha några kopplingar till skapade fakturor.
Ni kan istället markera kunder som passiva. Då kommer informationen om kunden finnas kvar.
Detta gör ni genom att gå in på kunderna och klickar på passiv kund (längst ner till höger).
Med vänliga hälsningar,