Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Resultat och balansrapport för helt kalenderår

Jag får inte till dessa rapporter annat än för dec 2013. Dagbok och Huvudbok funkar men hur skall jag få res. bal. för helår? Jag har ställt in period på 201312 bokslut.
Jag har låst året!
Håkan

Kommentarer

 • Hej Håkan!

  På vilket sätt funkar det inte att ta fram en resultatrapport för helår? Trycker du på knappen helår i dialogrutan för urvalet för Balans- och Resultatrapport?

 • Här borde man kunna lägga in skärmdumpar, för det är alltid svårt att förklara.
  Jag har rutan med bokföringsrapporter framme. Där har jag alternativen räkenskapsår som är rätt och period 201312 Bokslut. Helår står inte någonstans. Det konstiga är att Dagbok och Huvudbok blir rätt baserade på helår men inte resutat och balans för där blir det bara dec13 med. Jag har skrivit ut listor tidigare som har blivit rätt men antingen så gör jag något fel nu eller så har programmet hittat på ett bus.

 • Hej igen!

  Om jag förstår dig rätt så har du då inte ännu tryckt på knappen Resultatrapport och där ska du se knappen Helår. Det här är bara ett annat sätt att ta fram rapporten och i och för sig tycker jag att du borde få ut samma period på rapporten på det sätt du tar fram den. Vilken version av programmet kör du? Du är så klart välkommen att ringa vår support för det är som du säger ibland svårt att förklara i text.

 • Problemet var att jag skulle skapa pdf-filer till min revisor och nu ser jag att om jag går ett steg längre och trycker fram den rapport jag vill ha och dubbelklickar på den då kommer rutan där jag kan välja jan -dec. och när jag valt det kan jag sedan välja pdf och spara filen. Lite långsökt tycker jag. Varför kan man inte ställa in det uppe i högra rutan på rapportgeneratorn, där jag trodde att jag gjort det, där borde finnas ett alternativ, period eller helår.
  Tack för hjälpen!
  Håkan

 • Vill bara tillägga att det går bra att bifoga skärmklipp i ditt inlägg. Om du tar ett skärmklipp på din dator och spar klippet t ex som en jpg-fil kan du sedan bifoga den i ditt inlägg genom att klicka på det lilla gemet till höger ovanför kommentarsfältet. Då ser vi ditt bifogade foto direkt i inlägget.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Elisabeth Admin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.